Parodontne bolesti

Bolest parodonta (parodontoza, parodontitis) je upala skupine tkiva koja podržavaju zube (čeljusne kosti, vlakana koja pridržavaju zub čvrsto u kosti (Sharpeyeva vlakna), te površine korijena (cementum) i čine jedinstvenu cjelinu. Bolest samo jednog od ovih tkiva vrlo se brzo prenosi i na ostala te, ako se zanemari, dovodi do rasklimavanja zuba i njihovog ispadanja.
Do upale dolazi zbog prisutnosti plaka na zubima u kojem su bakterije! Bakterije uzrokuju karijes na zubima i upalu zubnog mesa. Zubno meso (gingiva) postaje crveno, natečeno i krvari na dodir ili prilikom četkanja zuba.

  • Inicijalna parodontna terapija
  • Kontrolni pregledi - Recall

Ortodoncija sa individualnim pristupom

Individualni pristup pacijentu, obiteljska stomatologija, oralno zdravlje kao uvjet općem zdravlju, ljubaznost i osjećaj ugodne terapije.

Stručni tim

Mr.sc. Andrej Katalinić, dr.med.dent, specijalist ortodoncije i njegov stručni tim znati će odabrati što je najbolje za vas.

Metode i tehnologije

Ordinacija se temelji i razvija na suvremenim liječničkim metodama i postupcima .

Edukacije

Unutar svoga djelovanja tim ordinacije organizira tečajeve trajne edukacije za doktore dentalne medicine iz područja novih ortodontskih tretmana ortodontskim prozirnim udlagama kojima se bavi od 2015 godine.

Upoznajte naš tim

Ordinacija se temelji i razvija na suvremenim liječničkim metodama i postupcima te danas čini tim od dva doktora i dvije dentalne asistentice uz dodatnu suradnju s iskusnim specijalistima oralne kirurgije, parodontologije, dentalne protetike te dentalnim klinikama riječkog i istarskog područja.

Mr.sc. Andrej Katalinić

dr.med.dent., spec.ortodont

Petra Žilić

dentalni asistent

Marina Dujmović Beg

univ.mag.med.dent.

Asja Lovrić

dentalni asistent

Cilj načina rada i odnosa prema pacijentima je zadržati povjerenje klijenata uz primjenu provjerenih suvremenih tehnologija i profesionalnu stručnost tima.

Recenzije

Neki od zadovoljnih klijeneta

Iskustvo

Nakon 13 godina rada na Studiju dentalne medicine na Medicinskom fakultetu i KBC-u Rijeka, 2013. godine otvara privatnu ordinaciju.

0 godina u privatnom sektoru
0 godina iskustva u javnom sektoru
+0 zadovoljnih pacijeneta
0 osoblje