Preventivni i kontrolni pregledi

Preventivni stomatološki pregled još je uvijek najbolji oblik sprečavanja razvoja ozbiljnijih stomatoloških problema. Standard je i preporuka struke dva puta godišnje posjetiti stomatologa i napraviti pregled zubi i desni. Kod djece u mješovitoj denticiji nije na odmet raditi i češće kontrole.
To je potrebno prije svega zbog iznimne osjetljivosti mladih trajnih zuba i njihove podložnosti karijesu. Odnos povjerenja između pacijenta i stomatologa najčešće se učvršćuje nakon višestruko pružene stručne pomoći kojom je pacijent bio zadovoljan.

  • Specijalistički pregledi i čišćenje naslaga
  • Ultrazvučno uklanjanje zubnog kamenca i pjeskarenje zubnih lukova
  • Pečaćenje fisura mladih trajnih zuba
  • Skeniranje zubnih lukova intraoralnim skenerom 3SHAPE
  • RTG snimanje zuba

Ortodoncija sa individualnim pristupom

Individualni pristup pacijentu, obiteljska stomatologija, oralno zdravlje kao uvjet općem zdravlju, ljubaznost i osjećaj ugodne terapije.

Stručni tim

Mr.sc. Andrej Katalinić, dr.med.dent, specijalist ortodoncije i njegov stručni tim znati će odabrati što je najbolje za vas.

Metode i tehnologije

Ordinacija se temelji i razvija na suvremenim liječničkim metodama i postupcima .

Edukacije

Unutar svoga djelovanja tim ordinacije organizira tečajeve trajne edukacije za doktore dentalne medicine iz područja novih ortodontskih tretmana ortodontskim prozirnim udlagama kojima se bavi od 2015 godine.

Upoznajte naš tim

Ordinacija se temelji i razvija na suvremenim liječničkim metodama i postupcima te danas čini tim od dva doktora i dvije dentalne asistentice uz dodatnu suradnju s iskusnim specijalistima oralne kirurgije, parodontologije, dentalne protetike te dentalnim klinikama riječkog i istarskog područja.

Mr.sc. Andrej Katalinić

dr.med.dent., spec.ortodont

Petra Žilić

dentalni asistent

Marina Dujmović Beg

univ.mag.med.dent.

Asja Lovrić

dentalni asistent

Cilj načina rada i odnosa prema pacijentima je zadržati povjerenje klijenata uz primjenu provjerenih suvremenih tehnologija i profesionalnu stručnost tima.

Recenzije

Neki od zadovoljnih klijeneta

Iskustvo

Nakon 13 godina rada na Studiju dentalne medicine na Medicinskom fakultetu i KBC-u Rijeka, 2013. godine otvara privatnu ordinaciju.

0 godina u privatnom sektoru
0 godina iskustva u javnom sektoru
+0 zadovoljnih pacijeneta
0 osoblje